Raden Ngabei Tohpati - II

Из пројекта Родовид

Особа:188668
Рођени род R Ng Tohpati
Пол мушки
Цело име (рођено) Raden Ngabei Tohpati - II
Родитељи

Raden Ngabei Tohpati - I / Kaliwon Panegar Kadipaten [Raden Trenggono]

[1][2]

Догађаји

Рођење: Level 10 = Galih asem dari Sultan Trenggono Demak Bintoro, atau Level 1 = Putera no 1 dari R Ngabei Tohpati I (Trah Raden Trenggono nama gelar Sultan Alam Akbar III Demak Bintoro),

Рођење једног детета: Raden Ngabei Tohpati - III [R Ng Tohpati]

Титуле : Kaliwon di Kasunanan Surakarta, Gelar asma "TOHPATI", nunggak semi asama saking hingkang eyang TOHPATI I, lelabet dumateng Sinuhun Pakubuwana kaping X, kautus Sinuhun ngaturaken KUDA petak dumateng Ratu Kidul, ngatos 40 dinten tanpa kabar, lajeng keluarga ngawontenaken tahlilan ing ndal

Извори

  1. Struktur Silsilah Keluarga - Raden Trenggono = Sultan Alam Akbar III Demak Bintoro s/d Kartosuro – Mataram
  2. Buku Silsilah Paku Buwono Susuhunan Surakarta - Pustaka Sarasilah Paku Buwono Susuhunan Surakarta Hadiningrat ing Kraton Surakarta, Kateliti, kawedar lan kaserat dening Raden Mas Tumenggung Sumantri Hendrodipuro (alm), Raden Sukohardjo Hamungrahardjo (alm).

Од прародитеља до унучад

Прародитељи
Raden Ngabei Suronagoro I
Рођење: Level 8 = Grophak sente ke 1 Sultan Trenggono Demak Bintoro atau putera ke 1 Raden Mas Haryo Tohpati Kartosuro
Титуле : Kliwon di Kasunanan Surakarta
Raden Sumodjoyo
Рођење: Level 8 = Grophak sente ke 2 Sultan Trenggono Demak Bintoro atau putera ke 2 Raden Mas Panji Tohpati, Kartosuro
Raden Sumodito
Рођење: Level 8 = Grophak sente ke 4 Sultan Trenggono Demak Bintoro atau putera ke 4 Raden Mas Panji Tohpati, Kartosuro
Raden Surodito
Рођење: Level 8 = Grophak sente ke 3 Sultan Trenggono Demak Bintoro atau putera ke 3 Raden Mas Haryo Panji Tohpati Kartosuro
Прародитељи
Родитељи
Raden Ngabei Tohpati - I / Kaliwon Panegar Kadipaten
Рођење: Level 9 = Gedebok bosok ke 1 Sultan Trenggono Demak Bintoro atau putera ke 1 Raden Surodito. Seterusnya menjadi PANCER Trah R NG TOHPATI - di Surakarta Hadiningrat (Sala)
Титуле : Nama gelar "TOHPATI", saking lelabet dumateng Sinuhun Pakubuwana kaping X, kautus Sinuhun ngaturaken KUDA petak dumateng Ratu Kidul, ngatos 40 dinten tanpa kabar, lajeng keluarga ngawontenaken tahlilan ing ndalem Tohpaten minangka pakurmatan layon, namung
Родитељи
 
== 3 ==
Raden Ngabei Surodipuro
Рођење: Level 10 = Galih asem dari Sultan Trenggono Demak Bintoro, atau Level 1 = Putera no 2 dari R Ngabei Tohpati I (Trah Raden Trenggono nama gelar Sultan Alam Akbar III Demak Bintoro),
Raden Ngabei Tohpati - II
Рођење: Level 10 = Galih asem dari Sultan Trenggono Demak Bintoro, atau Level 1 = Putera no 1 dari R Ngabei Tohpati I (Trah Raden Trenggono nama gelar Sultan Alam Akbar III Demak Bintoro),
Титуле : Kaliwon di Kasunanan Surakarta, Gelar asma "TOHPATI", nunggak semi asama saking hingkang eyang TOHPATI I, lelabet dumateng Sinuhun Pakubuwana kaping X, kautus Sinuhun ngaturaken KUDA petak dumateng Ratu Kidul, ngatos 40 dinten tanpa kabar, lajeng keluarga ngawontenaken tahlilan ing ndal
== 3 ==
Деца
Raden Nganten Tohpati binti Suronegoro binti Sontoturonggo
Рођење: Level 2 = Cucu ke 2 R Ng Sontoturonggo - I,(Trah Raden Trenggono nama gelar Sultan Alam Akbar III Demak Bintoro)
Свадба: Raden Ngabei Tohpati - III
Raden Ngabei Tohpati - III
Рођење: Level 2 = Cucu Raden Ngabei Tohpati I (Trah Raden Trenggono nama gelar Sultan Alam Akbar III Demak Bintoro)
Титуле : Nama gelar ngagem asma "TOHPATI", saking nunggak semi asma hingkang eyang TOHPATI I, lelabet dumateng Sinuhun Pakubuwana kaping X, kautus Sinuhun ngaturaken KUDA petak dumateng Ratu Kidul, ngatos 40 dinten tanpa kabar, lajeng keluarga ngawontenaken tahlil
Свадба:
Свадба:
Свадба:
Свадба: Raden Nganten Tohpati binti Suronegoro binti Sontoturonggo
Деца
Унучад
Raden Nganten Tohpati / Nunggak Semi Asma
Рођење: Level 3 = Buyut ke 1 Raden Ngabei Tohpati I(Trah Raden Trenggono nama gelar Sultan Alam Akbar III Demak Bintoro)
Титуле : Kawiwitan gelar Tohpati hingkang kaparingaken Kanjeng Sinuhun Pakubuwana X dumateng panjenenganipun Tohpati I Sareng Trah/keturunan mijil wanita [ Raden Nganten ] Kawastanan NUNGGAK SEMI ASMA "TOHPATI", saking hingkang eyang TOHPATI I, lelabet dumateng Si
Свадба: Raden Tohpati bin Wiryowardono
Raden Ngabei Undakan Wirodigdo
Рођење: Level 3 = Buyut ke 5 dari R Ng Sontoturonggo - I,(Trah Raden Trenggono nama gelar Sultan Alam Akbar III Demak Bintoro)
Свадба: Raden Nganten Undakan Wirodigdo
Raden Nganten Undakan Wirodigdo
Рођење: Level 3 = Buyut ke 2 dari Raden Ngabei Tohpati II (Trah Raden Trenggono nama gelar Sultan Alam Akbar III Demak Bintoro)
Свадба:
Свадба: Raden Ngabei Undakan Wirodigdo
Унучад

Джерельна довідка за населеним пунктом
Остали језици