Raden Tohpati bin Wiryowardono

Из пројекта Родовид

Особа:435810
Рођени род R Ronggo Prawirodikromo
Пол мушки
Цело име (рођено) Raden Tohpati bin Wiryowardono

Догађаји

Свадба: Raden Nganten Tohpati / Nunggak Semi Asma [R Ng Tohpati]


Од прародитеља до унучад

 
== 1 ==
Raden Nganten Tohpati / Nunggak Semi Asma
Рођење: Level 3 = Buyut ke 1 Raden Ngabei Tohpati I(Trah Raden Trenggono nama gelar Sultan Alam Akbar III Demak Bintoro)
Титуле : Kawiwitan gelar Tohpati hingkang kaparingaken Kanjeng Sinuhun Pakubuwana X dumateng panjenenganipun Tohpati I Sareng Trah/keturunan mijil wanita [ Raden Nganten ] Kawastanan NUNGGAK SEMI ASMA "TOHPATI", saking hingkang eyang TOHPATI I, lelabet dumateng Si
Свадба: Raden Tohpati bin Wiryowardono
== 1 ==

Джерельна довідка за населеним пунктом
Остали језици