Фамилија: Ali ibn Abu Thalib + No Name

Из пројекта Родовид

Фамилија:345779

Родитељи

Ali ibn Abu Thalib [Banu Hashim] b. ~ 600 d. 28 јануар 661

No Name [?] b. изм 518 и 650

Деца

Ali ibn Abu Thalib

Ψ Несколько [?]

No Name

Ψ Несколько [?]Остали језици