Фамилија: Sa'd + No Name Zauja-e-Sa'ad bin Taym al-Quraysh

Из пројекта Родовид

Фамилија:345550

Родитељи

Sa'd [Banu Makhzum]

No Name Zauja-e-Sa'ad bin Taym al-Quraysh [?] b. < 525

Деца

Ka'b [Banu Makhzum]Остали језици