Фамилија: Asad bin Khuzaima + No Name Zauja-e-Asad

Из пројекта Родовид

Фамилија:344853

Родитељи

Asad bin Khuzaima [?] b. ~ 238

No Name Zauja-e-Asad [?] b. изм 208 и 258

Деца

Zawzan bin Asad bin Imaam Khuzaima [?] b. изм 243 и 303Остали језици