Фамилија: Josselin de Rohan-Chabot + Marguerite de Rohan-Chabot

Из пројекта Родовид

Фамилија:247914

Родитељи

w Josselin de Rohan-Chabot [Rohan-Chabot] b. 1 април 1879 d. 13 јул 1916

Marguerite de Rohan-Chabot [Rohan-Chabot]

Деца

w Alain-Louis-Auguste de Rohan-Chabot [Rohan-Chabot] b. 10 мај 1913 d. 27 мај 1966

Charlotte Marie Auguste Herminie de Rohan-Chabot [Rohan-Chabot]Остали језици