Фамилија: Иоанн Комнин + Анна Далассина

Из пројекта Родовид

Фамилија:188160

Родитељи

w Иоанн Комнин [Комнины] b. ~ 1015 d. 12 јул 1067

w Анна Далассина (Комнина) [Далассины] b. ~ 1030 d. ~ 1101

Деца

Иоанн Комнин + Анна Далассина

Алексије I Комнин [Комнина] b. ~ 1058 d. 15 август 1118

Адриан Комнин [Комнины]

Théodora ou Xenia Comnène (Diogène ou Diogenai) [Comnène] b. ~ 1053 d. > 1094

Иоанн Комнин

Мария Комнин [Комнины]


Догађаји

~ 1044 Свадба: Царгород, Римское царство