Федір Федорович Медко d. ~ 1943 - Индекс потомака

Из пројекта Родовид

Особа:716545
Generation of a large tree takes a lot of resources of our web server. Anonymous users can only see 7 generations of ancestors and 7 - of descendants on the full tree to decrease server loading by search engines. If you wish to see a full tree without registration, add text ?showfulltree=yes directly to the end of URL of this page. Please, don't use direct link to a full tree anywhere else.
11/1 Федір Федорович Медко [Медки]
Рођење: Бровари, Остерський уїзд, Чернігівська губернія, Російська імперія
Свадба: <1> Евфросиния Васильевна Гончаренко (Медко) [Гончаренки] b. 14 фебруар 1882 d. > 1945
Смрт: ~ 1943, Київська область, УРСР, СРСР
Федір Медко, чоловік Євфросинії. Родом з Броварів(?). Його батько працював управляющим у пана. Під час розкуркулювання - був висланий. Чоловік сестри жінки взяв дітей під свою опіку і дав прізвище Білоіван. Під час війни був старостою у Борисполі. "Людей не обіжав", однак після війни як і всі арештований і зник безвісти (судячи з усього - загинув). Жінка пробувала щось дізнатися, слала листи у різні інстанції, одного разу прийшов лист, дослівно "дура, краще навіть не шукай", після цього пошуки припинила.

Спогади записані зі слів Миколи і Анастасії Гончаренків.

+ + +

Упокой, Боже, раба Твого Федора і учини його в раї, де лики святих, Господи, і праведники сіяють яко світила; усопші раби Твої упокой, презираючи їх всі согрєшенія.

2

41/2 <1+1> Фёдор Фёдорович Медко [Медки]
Рођење: 1920, Борисполь, Киевская область, УССР
Смрт: 25 јун 1941, СССР
Брав участь у війні з єврофашистами, загинув на фронті. Є дані на http://obd-memorial.ru.

+ + +

Упокой, Боже, раба Твого Федора і учини його в раю, де лики святих, Господи, і праведники сіяють яко світила; усопші раби Твої упокой, презираючи їх всі согрєшенія.
62/2 <1+1> Анатолій Федорович Медко (Білойван) [Медки]
Рођење: 30 јул 1925, Бровари, Броварський район, Київська область, УСРР, СРСР
Смрт: ~ 2000, Київ, Україна

Після того як втратив батька був усиновлений чоловіком своєї тітки, який дав йому своє прізвище. Став кандидатом наук. Мав двох дочок, народжених в один день. Помер приблизно в кінці 1990х. Спогади записані зі слів Миколи Михайловича і Анастасії Михайлівни Гончаренко.

+ + +

Упокой, Боже, раба Твого Анатолія і учини його в раї, де лики святих, Господи, і праведники сіяють яко світила; усопші раби Твої упокой, презираючи їх всі согрєшенія.
53/2 <1+1> Борис Фёдорович Медко [Медки]
Рођење: Княжичи, Остерский уезд, Черниговская губерния, Российская империя
Смрт: < 1941, УзбекССР, СССР
Поїхав у Узбеччину, ще "до німців" (до 1941 року), там і загинув. Спогади записані зі слів Миколи Михайловича і Анастасії Михайлівни Гончаренків.

+ + +

Упокой, Боже, раба Твого Бориса і учини його в раї, де лики святих, Господи, і праведники сіяють яко світила; усопші раби Твої упокой, презираючи їх всі согрєшенія.
24/2 <1+1> Зінаїда Федорівна Медко [Медки]
35/2 <1+1> Лідія Федорівна Медко [Медки]

3

71/3 <6> Білойван [Білойвани]
82/3 <6> Білойван [Білойвани]