Данило Павлович Бублик b. 4 март 1915 d. 1 јул 1941 - Индекс потомака

Из пројекта Родовид

Особа:201242
Generation of a large tree takes a lot of resources of our web server. Anonymous users can only see 7 generations of ancestors and 7 - of descendants on the full tree to decrease server loading by search engines. If you wish to see a full tree without registration, add text ?showfulltree=yes directly to the end of URL of this page. Please, don't use direct link to a full tree anywhere else.
11/1 <?+?> Данило Павлович Бублик [Бублики]
Рођење: 4 март 1915, Капустинці, Капустинська волость, Пирятинський уїзд, Полтавська губернія, Російська імперія
Свадба: <1> Тамара Архипівна Більська (Бублик) [Більські]
Хришчанство крштење: 4 март 1915, Капустинці, Капустинська волость, Пирятинський уїзд, Полтавська губернія, Російська імперія
Смрт: 1 јул 1941, Перемишльський район, Львівська область, УРСР, СРСР, загинув
Сахрана: Перемишль, Львівська область, УРСР, СРСР, місце поховання невідоме
Названий в честь князя Даниїла Московського, праздник Св.Цер. 4 марта.

Батьки християнин-власник села Капустинець Павло Федотов Бублик і законна жона його Єлизавета Андрієва, обоє православні.

Восприємники деревні Ташані християнин Даниїл Андрієв Кужільний і козачка села Капустинець Іуліанія Ігнатова Карпенко.

Таїнство хрещення здійснював отець Григорій Білінський.

Учився в технікумі готельного господарства в Києві, призваний на срочну службу. У 1938-1939 рр. служив на заході Українського господарства. Загинув у перші дні радянсько-німецької війни.

+ + +

Упокой Боже Данила і прости йому вся согрєшенія вольнії і невольнії і учини його, разом з його рідними, близькими, друзями, земляками і благодійниками у раю, де лики святих, Господи, і праведники сіяють яко світила, даруючи йому причастя вічних Твоїх благих і Твого безкінечного і блаженного життя насолоду; усопші люди Твої упокой, презираючи їх всі согрєшенія

2

21/2 <1+1> В'ячеслав Данилович Бублик [Бублики]
Рођење: 1941, Одеса, УРСР, СРСР
Смрт: ~ 1970, Таджикська РСР, СРСР

Народжений в Одесі в 1941 році, невдовзі після його народження на фронті загинув його рідний батько, красний бойовий козак, український радянський прикордонник Данило Бублик. По батьку нащадок старих козацько-християнських родів Полтавщини і Київської Русі-України, грішних але вільних людей по волі Божій, а не царській чи панській, представників цивілізації воїнів Христових обох берегів Дніпра.

Зі спогадів батькового брата Семена Павловича Бублика:

"Доля іншіх синів Павла Федоновича склалася по-різному і вони розбрелися по всьому білому світу. Так Василь закінчив Тамбовське кавалерійське училище, одружився і там залишився служити. Данило закінчив Одеський харчовий технікум, але, відслуживши службу в арміі, працював в органах чекістом, мешкав у Львові.

Велика вітчизняна війна залишила крівавий слід в нашій родині. Ще на її початку загинув Данило. Залишив він молоду красиву дружину Тамару Архипівну Бельську, яка в скорому часі народила сина Славіка. Оселилася Тамара в Одесі в квартирі своєі мами.

Загибель Данила, поранення Василя, знущання поліцаів в роки окупаціі підірвало здоров'я нашого батька Павла Федоновича. В 1947 році на семидесятому році життя він помер."

Виріс і пішов за прикладом свого батька на військову службу, у частини спецпризначення. За спогадами рідних загинув в 1970х рр. під час військового конфлікту на кордоні Таджикистану. Судячи за все нащадків в нього не залишилось і на цьому ця гілка роду Бубликів перервалась. Правда відома також якась сумнівна сімейна історія, що можливо у нього була дівчина, яка мала від нього дитину. В усякому разі про це нічого певного не відомо.

+ + +

Упокой Боже В'ячеслава і прости йому вся согрєшенія вольнії і невольнії і учини його, разом з його рідними, близькими, друзями, земляками і благодійниками у раю, де лики святих, Господи, і праведники сіяють яко світила, даруючи йому причастя вічних Твоїх благих і Твого безкінечного і блаженного життя насолоду; усопші люди Твої упокой, презираючи їх всі согрєшенія