Фамилија: Мария Семёновна Сонцева-Засекина + Дмитрий Бестужев-Рюмин

Из пројекта Родовид

Фамилија:94928

Родитељи

{{{Персон:331367}}}

{{{Персон:391061}}}

Деца

{{{Персон:700418}}}

{{{Персон:700423}}}Остали језици