Фамилија: Хуго о Гранде, Марqуêс де Неустриа, Дуqуе де Франçа + Гедвига

Из пројекта Родовид

Фамилија:9073

Родитељи

{{{Персон:28221}}}

{{{Персон:30399}}}

Деца

{{{Персон:8727}}}

{{{Персон:28220}}}

{{{Персон:429361}}}

{{{Персон:429362}}}

{{{Персон:429367}}}


Догађаји

938 Свадба:

Напомена

Шаблон:Реqуиерефуенте