Фамилија: Бартхолт Аверцамп + Герардина Греве

Из пројекта Родовид

Фамилија:90458

Родитељи

{{{Персон:373143}}}

{{{Персон:373144}}}

Деца

Бартхолт Аверцамп + Герардина Греве

{{{Персон:373093}}}

{{{Персон:1227831}}}

{{{Персон:1310623}}}

Бартхолт Аверцамп

{{{Персон:1227832}}}


Догађаји

3 август 1645 Свадба: Хаттем


Остали језици