Фамилија: Јохн Беауфорт + Маргарет Беауцхамп

Из пројекта Родовид

Фамилија:8809

Родитељи

{{{Персон:29734}}}

{{{Персон:29735}}}

Деца

Јохн Беауфорт + Маргарет Беауцхамп

{{{Персон:29736}}}

Јохн Беауфорт

{{{Персон:137716}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::роyал.гед::ФАМ @Ф0124@::Баyа

Догађаји

1439 Свадба:


Остали језици