Фамилија: Јохн оф Гаунт + Катерина Рут

Из пројекта Родовид

Фамилија:8807

Родитељи

{{{Персон:29729}}}

{{{Персон:29730}}}

Деца

{{{Персон:29731}}}

{{{Персон:29732}}}

{{{Персон:87789}}}

{{{Персон:87791}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::роyал.гед::ФАМ @Ф0116@::Баyа

Догађаји

13 јануар 1396 Свадба: Линцолн (Роyауме-Уни), Цатхéдрал де Линцолн

Напомена

Шаблон:Модèле:Соурце нéцессаире


Остали језици