Фамилија: Антхонy Јансен ван Салее + Гриетје Реyниерс

Из пројекта Родовид

Фамилија:87152

Родитељи

{{{Персон:360245}}}

{{{Персон:360246}}}

Деца

{{{Персон:360240}}}

{{{Персон:460495}}}Остали језици