Фамилија: Јацоб Гхијсбрецхтс Бесемер + Хеијлтјген Wиллемс Јонцкиндт

Из пројекта Родовид

Фамилија:82619

Родитељи

{{{Персон:343157}}}

{{{Персон:343160}}}

Деца

{{{Персон:342562}}}


Догађаји

1525 Свадба: Риддеркерк


Остали језици