Фамилија: Санцхо Гарцéс I де Памплона + Тода Азнáрез де Наварра

Из пројекта Родовид

Фамилија:75462

Родитељи

{{{Персон:127687}}}

{{{Персон:313165}}}

Деца

{{{Персон:127686}}}

{{{Персон:316446}}}

{{{Персон:316456}}}

{{{Персон:317948}}}

{{{Персон:319628}}}

{{{Персон:320426}}}

{{{Персон:322602}}}


Напомена

Шаблон:Неедсоурцес


Остали језици