Фамилија: Вассили Иоуриевитцх Боулгаков-Голитсyне + ? Фёдоровна Татева

Из пројекта Родовид

Фамилија:74336

Родитељи

{{{Персон:161075}}}

{{{Персон:308424}}}

Деца

{{{Персон:161076}}}

{{{Персон:161077}}}

{{{Персон:161078}}}Остали језици