Фамилија: Јоханн Јакоб Фуггер вон Кирцхберг унд Wеиßенхорн + Сидониа вон Цолаус генаннт Wазлер

Из пројекта Родовид

Фамилија:72078

Родитељи

{{{Персон:15753}}}

{{{Персон:299715}}}

Деца

{{{Персон:299704}}}

{{{Персон:299717}}}

{{{Персон:628238}}}

{{{Персон:797292}}}


Догађаји

1560 Свадба:


Остали језици