Фамилија: Юрий Геркулес Радзивилл + Барбара з Далејоwа Коłа

Из пројекта Родовид

Фамилија:71668

Родитељи

{{{Персон:214173}}}

{{{Персон:298103}}}

Деца

{{{Персон:214114}}}

{{{Персон:250046}}}

{{{Персон:250047}}}


Догађаји

1515 Свадба:


Остали језици