Фамилија: Еудес II де Блоис + Ерменгарде Оверни

Из пројекта Родовид

Фамилија:71151

Родитељи

{{{Персон:133471}}}

{{{Персон:295878}}}

Деца

{{{Персон:133470}}}

{{{Персон:147423}}}

{{{Персон:909042}}}

{{{Персон:1237533}}}


Догађаји

1005 Свадба:

Напомена

Шаблон:Неедсоурцес


Остали језици