Фамилија: Милутин Тесла + Георгина-Ђука Мандић

Из пројекта Родовид

Ревизија од 11:52, 15. јун 2006.; Baron (Разговор | прилози)
(разл) ← Претходна ревизија | Тренутна ревизија (разл) | Следећа ревизија → (разл)

Родитељи

w Милутин Тесла [Тесла] b. 1819 d. 1879

Георгина-Ђука Мандић (Тесла) [Мандић] b. 1822 d. 4 април 1892

Деца

Никола Тесла [Тесла] b. 10 јул 1856 d. 7 јануар 1943Джерельна довідка за населеним пунктом