Фамилија: Толуи оу Тулуи + Соргаqтани оу Соркхокхтани оу Соркхагтани

Из пројекта Родовид

Фамилија:66853

Родитељи

{{{Персон:95037}}}

{{{Персон:148280}}}

Деца

Толуи оу Тулуи + Соргаqтани оу Соркхокхтани оу Соркхагтани

{{{Персон:95039}}}

{{{Персон:95040}}}

{{{Персон:95041}}}

{{{Персон:148281}}}

Толуи оу Тулуи

{{{Персон:622092}}}

{{{Персон:1283580}}}


[1][2]

Догађаји

1203 Свадба: Монголиа

Напомена

Виеw, Wивес, цонцубинес, анд цхилдрен Толуи

Извори

  1. - L'Емпире дес степпес, Ренé Гроуссет де 1965, паге 325.
  2. - Арбре гéнéалогиqуе де Генгис Кхан
Джерельна довідка за населеним пунктом
Остали језици