Фамилија: Даниел Схпорт + Тхекла ?

Из пројекта Родовид

Фамилија:63

Родитељи

{{{Персон:18}}}

{{{Персон:19}}}

Деца

{{{Персон:14}}}

{{{Персон:125}}}

{{{Персон:126}}}

{{{Персон:127}}}

{{{Персон:145}}}

{{{Персон:146}}}

{{{Персон:147}}}

{{{Персон:148}}}

{{{Персон:149}}}


Догађаји

Свадба:


Остали језици