Фамилија: Цéциле Тренцавел + Рогер Бернард I вон Фоиx

Из пројекта Родовид

Фамилија:59697

Родитељи

{{{Персон:248213}}}

{{{Персон:248217}}}

Деца

{{{Персон:480553}}}

{{{Персон:896986}}}

{{{Персон:924336}}}

{{{Персон:924337}}}

{{{Персон:924338}}}


Догађаји

11 јул 1151 Свадба:


Остали језици