Фамилија: Андрей Петрович Шувалов + Јекатерина Петроwна Салтyкоwа

Из пројекта Родовид

Фамилија:55906

Родитељи

{{{Персон:232427}}}

{{{Персон:232428}}}

Деца

{{{Персон:163568}}}

{{{Персон:194586}}}

{{{Персон:231043}}}

{{{Персон:290497}}}


Догађаји

1762 Свадба:


Остали језици