Фамилија: Дирк ван Хеукелом + Сwедер ван Хеукелом?

Из пројекта Родовид

Фамилија:4495

Родитељи

{{{Персон:12185}}}

{{{Персон:13054}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::АдриаенАлбоут.гед::ФАМ @Ф56660@::Кјансен

Догађаји

1410 Свадба:


Остали језици