Фамилија: Готтфриед вон Хеннегау + Елеоноре вон Вермандоис

Из пројекта Родовид

Фамилија:4469

Родитељи

{{{Персон:11610}}}

{{{Персон:12910}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::АдриаенАлбоут.гед::ФАМ @Ф54673@::Кјансен

Догађаји

1160 Свадба:


Остали језици