Фамилија: Ида вон Елсасс + Ренауд де Даммартин

Из пројекта Родовид

Фамилија:4395

Родитељи

{{{Персон:12819}}}

{{{Персон:12933}}}

Деца

{{{Персон:927464}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::АдриаенАлбоут.гед::ФАМ @Ф52292@::Кјансен

Догађаји

1190 Свадба:


Остали језици