Фамилија: Агнèс де Хаинаут + Раоул Иер де Цоуцy

Из пројекта Родовид

Фамилија:4318

Родитељи

{{{Персон:11606}}}

{{{Персон:12894}}}

Деца

{{{Персон:11566}}}

{{{Персон:12940}}}

{{{Персон:737886}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::АдриаенАлбоут.гед::ФАМ @Ф25884@::Кјансен

Догађаји

1166 Свадба:


Остали језици