Фамилија: Пјотр Семјоноwитсцх Салтyкоw + Прасцовиа Иоуриевна Троубетскоï

Из пројекта Родовид

Фамилија:41876

Родитељи

{{{Персон:175445}}}

{{{Персон:175451}}}

Деца

{{{Персон:175442}}}

{{{Персон:213092}}}

{{{Персон:213093}}}

{{{Персон:232428}}}Остали језици