Фамилија: Хеинрицх III вон Енгланд + Елеоноре вон дер Провенце

Из пројекта Родовид

Фамилија:4036

Родитељи

{{{Персон:11669}}}

{{{Персон:11723}}}

Деца

{{{Персон:11724}}}

{{{Персон:11725}}}

{{{Персон:11726}}}

{{{Персон:11727}}}

{{{Персон:114203}}}

{{{Персон:891242}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::АдриаенАлбоут.гед::ФАМ @Ф28026@::Кјансен

Догађаји

14 јануар 1236 Свадба: Цантербурy (Кент)

Напомена

Шаблон:Неедсоурцес


Остали језици