Фамилија: Балдуин IV вон Хеннегау + Алице де Намур -

Из пројекта Родовид

Фамилија:3991

Родитељи

{{{Персон:11604}}}

{{{Персон:11605}}}

Деца

{{{Персон:11606}}}

{{{Персон:11607}}}

{{{Персон:11608}}}

{{{Персон:11610}}}

{{{Персон:11611}}}

{{{Персон:11612}}}

{{{Персон:722263}}}

{{{Персон:1109303}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::АдриаенАлбоут.гед::ФАМ @Ф24142@::Кјансен

Догађаји

1130 Свадба:

Напомена

Шаблон:Модèле:Соурце нéцессаире


Остали језици