Фамилија: Гуy де Дампиерре + Хелвиде де Баудéмент

Из пројекта Родовид

Фамилија:3987

Родитељи

{{{Персон:11591}}}

{{{Персон:11592}}}

Деца

{{{Персон:11593}}}

{{{Персон:11594}}}

{{{Персон:11595}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::АдриаенАлбоут.гед::ФАМ @Ф32405@::Кјансен

Догађаји

1125 Свадба:

Напомена

Шаблон:Неедсоурцес


Остали језици