Фамилија: Иван Юрьевич Гвоздь Патрикеев + Евдокия Владимировна Ховрина

Из пројекта Родовид

Фамилија:38900

Родитељи

{{{Персон:162805}}}

{{{Персон:162806}}}

Деца

Иван Юрьевич Гвоздь Патрикеев + Евдокия Владимировна Ховрина

{{{Персон:162807}}}

{{{Персон:162808}}}

{{{Персон:162809}}}

{{{Персон:162810}}}

Иван Юрьевич Гвоздь Патрикеев

{{{Персон:1113528}}}Остали језици