Фамилија: Беренгуер Нарбонне + Герсенде Бесалú

Из пројекта Родовид

Фамилија:386248

Родитељи

{{{Персон:112500}}}

{{{Персон:129772}}}

Деца

{{{Персон:112499}}}

{{{Персон:478193}}}

{{{Персон:577930}}}Остали језици