Фамилија: Алеид ван Путтен ен Стријен + Боудеwијн ван Прает

Из пројекта Родовид

Фамилија:3671

Родитељи

{{{Персон:10326}}}

{{{Персон:10638}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::ПауwелванНассау.гед::ФАМ @Ф56235@::Кјансен

Догађаји

1326 Свадба:


Остали језици