Фамилија: Матхилде оф Цлевес + Хенри де Брабант

Из пројекта Родовид

Фамилија:3595

Родитељи

{{{Персон:10223}}}

{{{Персон:10485}}}

Деца

{{{Персон:119568}}}

{{{Персон:716851}}}

{{{Персон:914175}}}

{{{Персон:917704}}}

{{{Персон:978104}}}

{{{Персон:978109}}}

{{{Персон:978110}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::ПауwелванНассау.гед::ФАМ @Ф52927@::Кјансен

Догађаји

28 фебруар 1276 Свадба:

Напомена

Шаблон:Модèле:Соурце нéцессаире

зие ЕС НФ Банд I.2 Тафел 239


Остали језици