Фамилија: Сигрид Миескаyа + Свен I вон Дäнемарк

Из пројекта Родовид

Фамилија:348793

Родитељи

{{{Персон:58781}}}

{{{Персон:107358}}}

Деца

Сигрид Миескаyа + Свен I вон Дäнемарк

{{{Персон:53556}}}

{{{Персон:107426}}}

{{{Персон:117126}}}

Сигрид Миескаyа

{{{Персон:117125}}}

Свен I вон Дäнемарк

{{{Персон:769953}}}Остали језици