Фамилија: Геоффроy де Јоинвилле + Матхилде де ван Лацy Понтефрацт

Из пројекта Родовид

Фамилија:3486

Родитељи

{{{Персон:10351}}}

{{{Персон:10354}}}

Деца

{{{Персон:10355}}}

{{{Персон:309925}}}

{{{Персон:599441}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::ПауwелванНассау.гед::ФАМ @Ф32583@::Кјансен

Догађаји

1252 Свадба:

Напомена

Шаблон:Неедсоурцес


Остали језици