Фамилија: Âмир бин Луwаи + Маwиyа Зауја-е-Âмир бин Луwаи

Из пројекта Родовид

Фамилија:345431

Родитељи

{{{Персон:1376140}}}

{{{Персон:1377372}}}

Деца

Âмир бин Луwаи

{{{Персон:1377373}}}

Âмир бин Луwаи + Маwиyа Зауја-е-Âмир бин Луwаи

{{{Персон:1377604}}}

{{{Персон:1377646}}}Остали језици