Фамилија: Еберхард I. вон дер Марк + Ирмгард вон Берг

Из пројекта Родовид

Фамилија:3446

Родитељи

{{{Персон:10183}}}

{{{Персон:10195}}}

Деца

{{{Персон:10196}}}

{{{Персон:10197}}}

{{{Персон:10198}}}

{{{Персон:10200}}}

{{{Персон:10201}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::ПауwелванНассау.гед::ФАМ @Ф24354@::Кјансен

Догађаји

29 јануар 1273 Свадба:

Напомена

Шаблон:Модèле:Соурце нéцессаире


Остали језици