Фамилија: Сиwард Лангтрее + Аелфлед ван Бамбургх

Из пројекта Родовид

Фамилија:34185

Родитељи

{{{Персон:140929}}}

{{{Персон:141393}}}

Деца

{{{Персон:109335}}}

{{{Персон:112931}}}

{{{Персон:261778}}}Остали језици