Фамилија: Раyмонд де Винценс де Цаусанс + Марие Мониqуе де Дампиерре

Из пројекта Родовид

Фамилија:339813

Родитељи

{{{Персон:1126394}}}

{{{Персон:1356719}}}

Деца

{{{Персон:1126395}}}

{{{Персон:1196194}}}Остали језици