Фамилија: Лудwиг де Бавиèре + Маргаретхе I вон Холланд

Из пројекта Родовид

Фамилија:33565

Родитељи

{{{Персон:1926}}}

{{{Персон:137902}}}

Деца

{{{Персон:137904}}}

{{{Персон:348190}}}

{{{Персон:712535}}}

{{{Персон:824706}}}

{{{Персон:888327}}}

{{{Персон:888338}}}

{{{Персон:888349}}}

{{{Персон:888354}}}


Догађаји

25 фебруар 1324 Свадба: Цологне

Напомена

Шаблон:Модèле:Соурце нéцессаире