Фамилија: Wерианд ван Фриули + Wилиберг ван Еберсберг

Из пројекта Родовид

Фамилија:32833

Родитељи

{{{Персон:134166}}}

{{{Персон:134168}}}

Деца

{{{Персон:133242}}}

{{{Персон:296096}}}Остали језици