Фамилија: Луис Мéндез де Сотомаyор + Марина Фернáндез де Цóрдоба y Солиер

Из пројекта Родовид

Фамилија:322882

Родитељи

{{{Персон:623377}}}

{{{Персон:716348}}}

Деца

{{{Персон:1293520}}}

{{{Персон:1293521}}}

{{{Персон:1293522}}}

{{{Персон:1293523}}}Остали језици