Фамилија: Сигеберт Иер + Брунегилда

Из пројекта Родовид

Фамилија:32036

Родитељи

{{{Персон:105845}}}

{{{Персон:105870}}}

Деца

{{{Персон:105852}}}

{{{Персон:105853}}}

{{{Персон:105854}}}


Догађаји

566 Свадба: Метз

Напомена

Шаблон:Неедсоурцес


Остали језици