Фамилија: Александр Игнатьевич Гозадинов /старший/ + Вера Александровна

Из пројекта Родовид

Фамилија:314873

Родитељи

{{{Персон:1265756}}}

{{{Персон:1265990}}}

Деца

{{{Персон:1265755}}}

{{{Персон:1265757}}}

{{{Персон:1265758}}}

{{{Персон:1266004}}}Остали језици