Фамилија: Фредерик I ван Зwабен + Агнесса

Из пројекта Родовид

Фамилија:31443

Родитељи

{{{Персон:127871}}}

{{{Персон:127872}}}

Деца

{{{Персон:11486}}}

{{{Персон:126074}}}

{{{Персон:148271}}}

{{{Персон:410043}}}

{{{Персон:466223}}}

{{{Персон:722822}}}

{{{Персон:723447}}}

{{{Персон:723644}}}

{{{Персон:723645}}}

{{{Персон:723653}}}

{{{Персон:723654}}}

{{{Персон:723655}}}

{{{Персон:723656}}}

{{{Персон:1249135}}}


Догађаји

24 март 1079 Веридба:

1086 Свадба:

Напомена

Шаблон:Модèле:Соурце нéцессаире


Остали језици